Social

#adrian nastase #plangere penala #jurnalist cotidianul #dorin petrisor #concluzie mincinoasa

Adrian Nastase il da in judecata pe jurnalistul Dorin Petrisor

Adrian Nastase a anuntat joi ca il va da in judecata pe jurnalistul Dorin Petrisor , de la Cotidianul, din cauza ca a anuntat o concluzie mincinoasa , nesocotind prezumtia de nevinovatie, in articolul despre rechizitoriul DNA in dosarul finantarii campaniei electorale din 2004.

"La inceputul saptamanii viitoare, voi depune o plangere penala impotriva numitului Dorin Petrisor . Suparati ca am scris la Comisia europeana pentru a intreba daca este normal ca raportorii Comisiei sa se uite in dosarele pe care le face Daniel Morar, procurorii acestuia, se pare ca au transmis un rezumat si desene la Cotidianul, pentru a explica, in felul lor mincinos, acuzatiile formulate impotriva mea, prin rechizitoriu , in dosarul finantarii campaniei electorale din 2004. Smecheria obisnuita", anunta deputatul PSD pe blogul personal.

Nastase a precizat ca a fost deranjat de titlul articolului care anunta o concluzie mincinoasa.

"M-a deranjat insa titlul articolului, semnat de Dorin Petrisor, care anunta o concluzie mincinoasa, nesocotind prezumtia de nevinovatie..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea