Social

#adrian nastase #adrian nastase audiat #adrian nastase in arest

Adrian Nastase este audiat de Curtea de Apel Bucuresti

Adrian Nastase, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii", a ajuns, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde judecatorii au pe rol cererea acestuia de amanare a executarii pedepsei.

Adrian Nastase a renuntat insa la aceasta cerere, motiv pentru care Curtea de Apel trebuie sa ia act de acest fapt, noteaza realitatea.net.

Fostul premier a fost adus in jurul orei 9.00 de la Penitenciarul Spital Jilava si urmeaza sa dea o declaratie in fata instantei. Adrian Nastase a venit insotit de sotie si fiul sau cel mare, precum si de alte rude si prieteni ai sai. Nastase a evitat sa faca declaratii inainte de intrarea in sala de judecata, mentionand doar ca se simte bine. El a fost aplaudat de o parte din cei prezenti.

Ion Cazacu, avocatul lui Nastase, sustine ca aducerea clientului sau la Curtea de Apel este o masura "excesiva".

"A fost o masura excesiva. Administratia Peniternciarelor nu face nimic de capul ei", a spus acesta.

Cazacu a precizat ca procesul se putea judeca si in absenta lui Adrian Nastase, fiind necesara doar prezenta avocatului.

Foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea