Social

#adrian nastase #alegeri locale #declaratie adrian nastase

Adrian Nastase, despre alegerile locale: PDL a suferit o infrangere foarte mare

Deputatul PSD Adrian Nastase este de parere ca rezultatele partiale ale alegerilor locale confirma ceea ce stia deja: un declin evident al PDL-ului.

"Rezultatele alegerilor reprezinta o confirmare a ceea ce stiam, ca se vor inregistra diferente foarte mari. Este evident ca PDL a suferit o infrangere foarte mare. PDL a disparut, practic, din cateva zone, cum ar fi la Iasi. Va fi nevoie de foarte mult timp ca sa-si revina, in perioada urmatoare va functiona in moarte clinica", a declarat Nastase, citat de ziare.com.

Deputatul PSD sustine ca esecul PDL-ului poate fi pus pe seama felului in care a guvernat tara.

"PDL a gresit de-a lungul ultimilor ani prin felul in care a abordat guvernarea, functionarea institutiilor, deoarece si-a favorizat clientela politica. Iar, in campania electorala, in loc sa vina cu un angajament constructiv pentru viitor, ei au preferat sa apeleze la o campanie negativa, cu tot felul de lucruri, cum au facut la Mizil", a spus Adrian Nastase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea