Social

#legea lustratiei #adrian nastase #traian băsescu

Adrian Nastase: Daca Legea lustratiei venea la vremea ei, Romania scapa de Traian Basescu

Sever Voinescu si Emil Boc sunt tintele lui Adrian Nastase care scrie sambata pe blog despre Legea lustratiei . Fostul premier il critica pe cel actual  sustinand ca nu in perioada in care PSD a condus Executivul, ci in guvernarea PDL a fost politizata justitia, administratia locala, si a adaugat ca puterea invoca situatia economica mondiala pentru a justifica "decizii aberante".

Adrian Nastase critica proiectul Legii lustratiei al PDL si pe Sever voinescu despre care spune ca nu are proprietatea termenilor atunci cand vorbeste despre acest subiect. "E adevarat insa ca daca, in 199o, ar fi fost adoptata legea lustratiei, si ea ar fi fost aplicata, cel caruia dl Voinescu i-a fost purtator de vorbe, Traian Basescu, fost nomenclaturist in nomenclatorul Elenei Ceausescu – dupa cum scriu ziarele – nu ar mai fi putut candida si Romania ar fi mers pe un alt drum", scrie Nastase care il intreaba ironic pe Voinescu daca crede ca rezultatul alegerilor rezultatul alegerilor prezidentiale, pierdute de Traian Basescu in tara si castigate, dubios, in strainatate, reprezinta o victorie morala .

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea