Social

Adrian Mutu in alb si negru

Suspendat pe o perioada de sapte luni pentru dopaj (mai precis in intervalul 25 octombrie 2004 - 18 mai 2005), Mutu este aprope de a-si continua cariera in Italia, la Juventus Torino. Clubul italian i-ar fi oferit deja un contract pentru cinci ani, cu un salariu anual de doua milioane de euro ("tgcom.it" vorbeste de o intelegere pe trei ani, cu un salariu de un milion de euro pe sezon), in conditiile in care, dupa ce a fost concediat de Chelsea, "Briliantul" are statut de jucator liber de contract (gruparea londoneza intentioneaza insa sa ceara in justitie o despagubire pentru cele 22,5 milioane de euro platite Parmei in vara lui 2003 pentru transferul romanului). Mutu a ajuns miercuri dupa-amiaza in Italia, acolo unde ar fi urmarit, seara, meciul Juventus - Fiorentina (n.r. - scor 1-0), dupa care, conform unei declaratii a unui oficial de la Juventus, ar fi demarat negocierile pentru semnarea contractului.


Urmarit de familia Moggi
CNN informeaza ca inainte de a incepe tratativele cu Juventus, Mutu si impresarii sai vor analiza consecintele despartirii de Chelsea, club care i-a reziliat contractul internationalului roman dupa ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. CNN noteaza ca Mutu urma sa se intalneasca la Milano cu agentul sau italian si cu un avocat pentru a analiza efectele rezilierii contractului sau de catre Chelsea. "Mutu si impresarii sai vor sa stie care sunt consecintele separarii de Chelsea inainte sa inceapa tratativele decisive cu Juventus", a declarat un apropiat al jucatorului roman, potrivit sursei citate. La randul sau, agentia italiana "Vergilio" scrie ca viitorul lui Mutu este la Juventus si ca romanul va fi supervizat de un om de incredere al familiei Moggi (tatal, Luciano, este director executiv la Juventus, iar fiul, Alessandro, este seful GEA World, cu care "Briliantul" a semnat un Contract de reprezentare dupa ce a renuntat la firma "Becali&Popescu") pe perioada suspendarii. "Mutu s-a intalnit miercuri, la Milano, cu reprezentantii de la GEA World, pentru a discuta despre Juventus. In plus, pentru perioada celor sapte luni de suspendare, Mutu va fi urmarit de un "tutore" care a fost numit in persoana lui Massimo Brambati , om de incredere al familiei Moggi. Brambati il va informa saptamanal pe Luciano Moggi despre comportamentul lui Mutu si despre seriozitatea jucatorului care poate ajunge din vara viitoare la Juventus", scrie "Vergilio".


Juventus: "Nu stim nimic despre Mutu"
In schimb, agentia britanica "Sporting Life" a precizat ca Juventus a negat faptul ca Mutu ar fi fost invitat sa asiste la meciul cu Fiorentina din Serie A.

Purtatorul de cuvant al clubului italian, Marco Girotto, a spus ca internationalul roman "in nici un caz nu a fost invitat sa asiste la aceasta partida". "Nu stim nimic despre Mutu si nu cred ca a fost in tribuna", a mentionat oficialul torinez. Intrebat daca Juventus intentioneaza sa-l transfere, Girotto a raspuns: "Nu avem informatii despre Mutu".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea