Social

Adrian Ilie a marcat un gol

Atacantul Adrian Ilie a marcat un gol in meciul pierdut de echipa sa, Besiktas , duminica, pe teren propriu, cu scorul de 1-3 (0-1), in fata formatiei Fenerbahce .

Ilie, care a fost introdus in joc in minutul 59, in locul lui Yasin Sulun, a inscris in minutul 90. La echipa antrenata de Mircea Lucescu , Daniel Pancu a evoluat pe toata durata meciului.

Pentru Fenerbahce au inscris Serhat Akin '33, '58 si Tuncay Sanli '60.

Clasament:
1. Fenerbahce - 70 puncte
2. Trabzonspor - 68 p
3. Besiktas - 62 p

"Fenerbahce a meritat victoria"

Antrenorul echipei Besiktas, Mircea Lucescu, a declarat, duminica, dupa meciul pe teren propriu cu Fenerbahce, scor 1-3, ca formatia pregatita de Christoph Daum a meritat sa invinga, informeaza agentia Anatolia, citata de site-ul tnn.net.

"Felicit echipa Fenerbahce. A fost un meci bun. Am avut numeroase ocazii de gol si consider ca am jucat bine, dar am facut trei greseli incredibile in aparare si am fost invinsi. Fenerbahce a meritat victoria si este in continuare pe primul loc in clasament", a spus Lucescu.

Tehnicianul roman a afirmat ca portarul Oscar Cordoba a fost faultat la faza in urma careia Fenerbahce a inscris primul gol al meciului. "A trebuit ca lui Cordoba sa i se faca o injectie la pauza pentru a putea juca in repriza secunda. Daca el ar fi respins insa mingea cu pumnul la acea faza, nu ar mai fi fost faultat. La al doilea gol, am pierdut intr-un mod inexplicabil mingea la centrul terenului, iar al treilea gol l-am daruit adversarilor", a mentionat Lucescu.

Intrebat de un jurnalist prezent la conferinta de presa daca va demisiona, Mircea Lucescu a raspuns: "Contractul meu este valabil inca doi ani, dar daca vreti voi, pot demisiona".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea