Social

#adrian ilie #steaua

Adrian Ilie a demisionat de la Steaua

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie , anunta public, prin intermediul www.steauafc.com, ca demisioneaza din functia detinuta, incepand cu data de 10 iulie 2008.
 
Acesta apeleaza la reprezentantii mass-media sa nu faca speculatii vizavi de motivele care au dus la decizia sa si precizeaza ca aceasta este definitiva. FC Steaua ii multumeste pentru activitatea depusa in perioada in care a facut parte din Echipa manageriala a clubului nostru.

“Le multumesc tuturor celor de la Steaua pentru anul petrecut aici. Am avut o colaborare foarte buna cu toti angajatii clubului si satisfactii profesionale deosebite. Le multumesc si suporterilor pentru ca au fost alaturi de echipa. Consider ca anul petrecut la Steaua a fost unul in care am invatat foarte mult. Le doresc succes jucatorilor, precum si staff-ului tehnic, in anul care vine.
Publicitate
 
Sper sa se califice in UEFA Champions League si sa castige campionatul. Fiind un fost jucator la Steaua si un stelist adevarat, gandurile mele vizavi de aceasta echipa vor fi mereu pozitive si pline de respect. A fost o onoare sa lucrez la Steaua.”

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea