Social

#adrian cioroianu #pnl #europarlamentare #demisie

Adrian Cioroianu a demisionat din PNL

Fostul ministru de externe , Adrian Cioroianu , nu mai este membru al Partidului National Liberal. El si-a inregistrat demisia vineri.

Secretarul general al PNL, Radu Stroe , a confirmat demisia fostului ministru de externe. Decizia lui Cioroianu a fost motivata de lipsa unui "loc corespunzator" pe listele partidului pentru alegerile europarlamentare, de pe care a fost ulterior scos complet.

Stroe sustine ca declaratiile de nemultumire ale lui Cioroianu, au fost cele care au contribuit la excluderea lui. adrian cioroianu a mentionat de curand gandurile legate de demisie, dar dupa depunerea ei a refuzat orice comentariu .

"Nu este varianta de liberalism in care eu cred. Sunt gata sa intru in competitie cu oricare dintre cei de pe lista de eurocandidati ai PNL", a spus Adrian Cioroianu, citat de Adevarul.

Cioroianu a acuzat partidul de favoritism, aratandu-se contrariat de faptul ca lista PNL de candidati pentru alegerile europene a fost intocmita tinand cont numai de apropierea pretendentilor de noul presedinte al partidului, Crin Antonescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea