Social

#ontanu #bucuresti #bulgaria #ruse

Administratori de bloc fac Zilele Bucurestiului in Bulgaria

Neculai Ontanu a gasit o modalitate inedita de a serba Zilele Bucurestiului: le ofera presedintilor asociatiilor de bloc din sectorul sau o excursie in Bulgaria pentru a-l cauta impreuna pe sfantul dimitrie Basarabov, ocrotitorul Capitalei. Invitatii vor pleca spre Ruse impreuna cu sotii, cu patru autocare, incepand cu data de 29 august.

Toti presedintii asociatiilor de locatari de pe raza sectorului 2 vor putea pleca in excursii de cate o zi cu ocazia zilelor Capitalei, fara a scoate nici un leu din buzunar. Excursionsitii lui Ontanu vor vizita manastirea de piatra “Sfantul Dimitrie Basarabov”, lacas in care s-a nascut si a trait ocrotitorul Bucurestilor, dupa cum anunta Gandul. Neoficial, excursia va asigura participantilor si o masa gratuita la un restaurant din Giurgiu, precum si alte beneficii ce deocamdata nu sunt divulgate.

Reprezentantii administratiilor de bloc cred ca aceste excursii au scop electoral, inaintea alegerilor prezidentiale din toamna. “Venisem la primarie sa predau un contract pentru reabilitarea blocului si atunci mi s-a propus discret sa particip la excursie. Mi-au spus ca in 29 august e plecarea din fata primariei si ca pot veni cu nevasta. Ca ne vor plimba pe la Ruse si apoi in Giurgiu unde vom avea si o masa. Am vorbit si cu alti colegi si mi-au spus ca ei au fost sunati si li s-a spus despre ce e vorba. Ne-au rugat sa pastram discretia ca sa nu afle multa lume. Cred ca vor sa se puna bine cu noi, ca doar in toamna sunt alegeri”, a declarat pentru Gandul un presedinte de asociatie de locatari . 

Ontanu a initiat moda excursiilor gratuite

Primarul Neculai Ontanu nu a facut nici o precizare referitor la aceste excursii. Primaria sectorului 2 a precizat pentru Gandul ca finantarea se face din sponsorizari si ca nu pot fi oferite cifre referitoare la costurile acestor excursii.

Excursiile gratuite au devenit in ultimii ani o moda printre politicieni. Inca de acum trei ani, Ontanu organiza excursii gratuite la Voineasa si pe la manastiri. Ulterior, in timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, fostul ministru al Muncii Mariana Campeanu a dus pensionarii in excursii gratuite la Cernica si Mogosoaia, locatii unde invitatii se bucurau de mancaruri alese si chef cu lautari. Intr-una dintre campaniile electorale trecute, Gigi Becali a inchiriat cateva autocare si a dus alegatorii din Ferentari in excursie in Bulgaria.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea