Social

#administratia nationala a penitenciarelor #adrian nastase #proces adrian nastase

Administratia Nationala a Penitenciarelor explica de ce Nastase a fost adus fara catuse la proces

Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP) ofera o serie de precizari in legatura cu aducerea lui Adrian Nastase, fara catuse, de la Penitenciarul Spital Jilava la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat miercuri o contestatie a fostului premier.

Reprezentantii ANP au explicat ca Nastase nu a fost incatusat intrucat nu prezinta un risc pentru siguranta penitenciarului.

"Mijloacele de imobilizare se aplica persoanelor private de libertate care prezinta risc pentru siguranta penitenciarului si, cu aprobarea directorului penitenciarului, in cazuri justificate pentru celelalte persoane private de libertate pe timpul deplasarii de la mijlocul de transport la camera de arest si de la aceasta pana la boxa amenajata in sala de sedinta sau camera de audiere, putand fi scoase la solicitarea organului judiciar (temei legal art. 202 - Ordin nr. 1676/C din 24 iunie 2010 pentru aprobarea Regulamentului privind siguranta locurilor de detinere din subordinea Administratiei Nationale a Penitenciarelor)", se arata intr-un comunicat al ANP.

Adrian Nastase este condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul "Trofeul Calitatii".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea