Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Administratia Nationala a Penitenciarelor a luat masuri speciale

Administratia Nationala a Penitenciarelor a luat masuri pentru diminuarea efectelor caniculei, care a ridicat numeroase probleme atat detinutilor, cat si angajatilor din sistem. Pentru detinutii care desfasoara activitati in locuri inchise s-a luat masura asigurarii ventilatiei prin deschiderea usilor. Detinutii din regimul de maxima siguranta au dreptul la doua ore de zilnica in curti de , apa curenta permanenta si deschiderea usilor de la celule pana la orele 22.00. Pentru detinutii incadrati in regimul inchis, programul de plimbare zilnica dureaza trei ore. Pentru detinutii din regimurile semideschis si deschis, perioada petrecuta in afara camerelor de detinere in timpul zilei este nelimitata. Vizitatorii le pot aduce detinutilor pana la 20 de litri de racoritoare . Persoanele private de libertate au acces permanent atat la apa pentru consum, cat si la dusuri pentru igiena . De asemenea, programul de munca a fost redus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea