Social

#infrangere #sferturi #olimpiada #handbal

Adio, vis frumos: Romania-Ungaria 30-33

Toate gandurile noastre erau la disputa cu obsesia noastra din ultimii ani, Rusia, in semifinale. Jucand cu sampania la rece, fetele lui Gheorghe Tadici au subestimat insa adversarul din sferturi, Ungaria.

Ambitioase, maghiarele ne-au taxat pentru acest lucru si ne-au invins cu 33-30, dupa un meci pe care l-au controlat insa de la un capat la altul. Visul olimpic pe care cu totii il visam de luni de zile s-a transformat, din pacate, intr-un cosmar imbracat in trei culori: verde, alb si rosu...

Ungoroaicele au inceput mult mai bine partida si, printr-o dubla realizata de Gorbicz, scorul devenea 0-2. In minutul patru, Ramona Maier a spart in sfarsit gheata, dar Verten a refacut imediat diferenta. In minutul 7, tabela arata 3-3, dar fetele noastre au cazut din nou, permitandu-le maghiarelor sa marcheze trei goluri consecutive.

La jumatatea primei reprize, tricolorele au reusit sa reduca din handicap, Ramona Maier inscriind gol dupa gol si ducand scorul la 8-9 si apoi la 10-11 si 12-13. Pe final de mitan insa, Romania s-a intrecut in ratari si in greseli personale si astfel, la pauza, unguroaicele aveau avantaj de doua goluri, 14-16.

Maier reuseste al noualea gol al ei dupa iesirea de la foto : Rompres 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea