Social

#concediu #romani #vacanta romani #bani concediu

Adio, vacanta! Romanii nu au bani pentru concediu anul acesta

Mai mult de jumatate dintre romanii intervievati in cadrul unui studiu realizat de Mercury Research in luna februarie au declarat ca anul acesta nu vor pleca in vacanta deoarece nu mai au posibilitati materiale. Numarul acestora s-a dublat fata de anul trecut.

Potrivit rezultatelor sondajului, o treime dintre romanii intervievati isi planifica urmatoarea vacanta in 2015. Studiul a aratat, de asemenea, ca tinerii sunt categoria cea mai afectata in ceea ce priveste vacantele, deoarece doar 22% din romanii cu varsta peste 18 au reusit sa plece in concediu anul treut.

"Anul acesta, numarul acestora se va dubla, intrucat jumatate dintre romani declara ca nu au in acest moment planuri de vacanta pentru 2014. Cea mai populara destinatie turistica a fost anul trecut Romania, fiind aleasa de aproape jumatate dintre romani. La distanta mare fata de Romania, in topul tarilor vizitate s-au situat Italia (13%), Ungaria (12%) si Bulgaria (12%). Alte tari in care romanii au ales sa-si petreaca vacantele anul trecut au fost Grecia, Germania, Austria, Turcia si Spania", potrivit comnicatului Mercury Research.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea