Social

#foame #diete #diete slabit #senzatie de foame

Adio, diete! A fost descoperit compusul care inlatura senzatia de foame

Savantii din Marea Britanie au reusit sa extraga din fibrele alimentare molecula care spune stop senzatiei de foame. Acetatul, compusul care poate pune la punct dietele de slabire, este intalnit in cantitati mari in cicoare, sfecla de zahar si cereale.

Cercetatorii britanici au observat ca persoanele care urmeaza diete alimentare bazate pe un consum mare de fibre au tendinta de a manca mai putin. "Acetatul este activ foarte putin timp in organism. Ne concentram pe obtinerea unui produs pur din acetat pentru a reduce senzatia de foame. Acesta ar urma sa se dizolve treaptat in corpul pacientilor", a explicat profesorul Gary Frost, coordonatorul studiului.

Un alt compus natural cu efecte similare este inulina, continuta de cicoare si sfecla de zahar. In urma studiilor efectuate pe soareci de laborator, s-a demonstrat ca apetitul acestora s-a redus, iar greutatea lor a fost stabilizata la un nivel normal dupa administrarea de inulina.

Sursa foto: privatelabelcomplete.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea