Social

#campionat mondial #e-bay #licitatie #adidas

Adidas lanseaza pe E-bay o licitatie exclusiva pentru proiectul caritabil initiat de Nelson Mandela

Astazi, lanseaza licitatia 46664, o oportunitate pentru fanii fotbalului din intreaga lume sa obtina o bucatica din istoriaCampionatului Mondial de Fotbal in editie limitata.

Licitatia va avea loc pe eBay, iar fanii vor putea alege piese , printre care pictura "The Quest" care prezinta 32 de jucatori din cele 32 de echipe participante la Campionatul din Africa de Sud, tricoul purtat de Steven Pienaar in meciul de deschidere si semnat de aceste, 32 de portrete pictate ale jucatorilor, lucrarea adidas Live Quest si chiar mingea oficiala cu care se va juca Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2010, adidas Jo'Bulani.

Toate picturile vor fi realizate de catre echipa de artisti africani adidas, Paul Kasemwana si Espoir Kennedy, la Centrul de PR Jo'Bulani din Johannesburg . Acestia vor capta acele momente de pe teren care fac istorie - un gol senzational, un penalty, euforia victoriei sau durerea infrangerii - si le vor interpreta in fiecare zi in picturi, formand lucrareal Live Quest.

Licitatia va incepe astazi, pe www.ebay.co.uk/adidas46664auction si va culmina pe 12 iulie cu licitatia mingii oficiale folosite in Finalei Campionatului Mondial, adidas Jo`Bulani. Toate veniturile vor fi alocate proiectului caritabil 46664 initiat de catre .

Fondat de Nelson Mandela si inspirat din numarul pe care l-a avut ca prizonier pe insula Robben,  46664 este un conceput pentru a determina actiuni individuale si colective de a face o lume mai buna pentru toti. Pe 11.11.2009, Adunarea Generala a Natiunilor Unite a adoptat o rezolutie prin care invita lumea sa sarbatoreasca Ziua Internationala Nelson Mandela (18 Iulie) - o zi in care persoanele din intreaga lume sunt incurajate sa doneze cel putin 67 minute din timpul lor - in cinstea celor peste 67 de ani de activitate in serviciul umanitatii a lui Nelson Mandela.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea