INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Actorul Jean Constantin a devenit Cavaler de Malta

Cunoscutul actor de comedie , Jean Constantin , a primit titlul de Cavaler de Malta al Ordinului "Sf. Ioan" de la Ierusalim. Ceremonialul de învestire, patronat de Marele Maestru al Ordinului, Duke Don Basilio Cali of Rodez, a avut loc la muzeul de istorie a Bucovinei. Festivitatea, rostită în limba italiană a fost deschisă de rugăciunea pentru spor şi înţelegere a unui preot ortodox, fiind urmată de proclamaţia Marelui Prior pentru Europa de Est, Dorin Potolincă. Alături de îndrăgitul actor , titlul de Cavaler de Malta al Ordinului "Sf. Ioan" de la Ierusalim a mai fost oferit altor şapte persoane, printre care arbitrului de box Vasile Catea şi Prinţului Dimitrie Sturza. Totodată, şi o femeie din Republica Moldova a fost primită în randul cavalerilor, aceasta arătandu-se onorată că va avea ocazia să apere credinţa creştină. (continuarea in Curentul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea