Social

#album caritabi #inimi pentru alte inimi #dan helciug

Actiune caritabila pentru copiii cu afectiuni cardiace

Dan Helciug , solistul trupei Spitalul de Urgenta, va lansa primul album solo din cariera. Discul, intitulat " ", va fi lansat in cadrul unei conferinte de presa ce va avea loc joi , 7 octombrie, ora 12.00,  la cafeneaua Zodiac din incinta magazinului Cocor.

Fondurile stranse din vanzarea albumului Inimi pentru alte inimi vor fi redirectionate in totalitate catre Asociatia Inima Copiilor, al carei principal proiect este "Inima Copiilor pentru Marie Curie ”, prin care se doreste echiparea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie cu aparatura necesara.

Albumul contine piese de dragoste , interpretate in maniera unplugged impreuna cu artistii invitati : Bodo, Andra, Nicu Alifantis , Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, si Alina Cruceru. Mai mult decat atat, albumul contine melodia “ Deja Vu (Azi e ziua ta)”, compusa de Emil Chican  special pentru acest album.

CD-ul “Inimi pentru alte inimi” costa 30 de lei si poate fi achizitionat din librariile Carturesti din toata tara si de pe site-ul charitygift.ro, primul magazinul online in cadrul caruia fiecare produs contine o donatie. Toate piesele de pe album pot fi ascultate in exclusivitate pe siteul www.inimipentrualteinimi.ro.

Dan Helciug a motivat demararea unui astfel de proiect prin faptul ca este constient de necesitatea implicarii societatii civile in sprijinirea persoanelor, in mod special a copiilor, care sufera de  afectiuni grave si nu dispun de resursele necesare pentru procurarea tratamentului. El a subliniat faptul ca este, la randul sau parinte si intelege suferinta pe care o resimt parintii ai caror copii au probleme de sanatate.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea