Social

#acte indemnizatie mame #acte indemnizatie copil

Actele pentru recalcularea indemnizatiei pentru copii pot fi depuse si la DGASPC

Mamele care primesc indemnizatie pentru cresterea copilului pot depune din 3 februarie acte pentru recalcularea acesteia atat la Agentia pentru Prestatii Sociale Bucuresti (APS), cat si la Directiile Generale de Asistenta Sociala si protectia copilului ( DGASPC ) din sectoarele 1, 3, 4 si 6.

"Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Agentia Nationala pentru Prestatii Sociale si Agentia pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti au semnat un protocol de colaborare cu DGASPC-urile din sectoarele 1, 3, 4 si 6. Protocolul este valabil in perioada 3 februarie - 30 iunie 2009", se arata in comunicatul transmis vineri de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale ( MMFPS ).

Ministerul Muncii va asigura instruirea personalului din cadrul Directiilor Generale de Asistenta Sociala, iar Agentia pentru Prestatii Sociale a municipiului Bucuresti va pune la dispozitia acestora informatiile si, dupa caz, formularele necesare pentru recalcularea cuantumului indemnizatiei.

Pe 16 ianuarie, secretarul de stat in Ministerul Muncii, Mariana Nedelcu, anunta ca mamele care iau in prezent indemnizatia de 600 lei pentru cresterea copilului vor putea depune, pana pe 30 iunie, documentele necesare recalcularii acesteia, iar statul va plati ulterior banii rezultati din diferenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea