Social

# adolescente lovite de autobuz #accident grav #accident

Accident socant! Doua adolescente, lovite de un autobuz pe trecerea de pietoni!

Doua adolescente in varsta de 13 respectiv 16 ani au fost lovite in aceasta dimineata pe trecerea de pietoni, de un atutobuz. Teribilul accident s-a produs in Bistrita, fetele fiind ranite serios. La fata locului au ajuns rapid ambulantele, iar fetele au fost preluate si transportate la spital.

 

Fetele se indreptatu spre scoala cand au fost lovite de un sofer neatent, care nu a acordat prioritate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta, Ciprian Pacurar, una din fete a suferit un traumatism la picior, iar cealalta, o fractura la o mana. Adolescentele nu si-au pierdut cunostinta in urma socului produs de accident, a precizat purtatorul de cuvant al Ambulantei, potrivit Agerpres.

"La volanul autobuzului de transport public se afla un barbat de 68 ani, care nu le-a acordat prioritate celor doua minore", a precizat Diana Pintea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud. Soferul a fost testat cu etilotestul, insa politistii au constat ca acesta nu consumase alcool. Acesta va fi cercetat penal pentru vatamare corporala din culpa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea