Social

#microbuz pasageri #accident grav #microbuz

Accident grav! Microbuz plin cu pasageri, rasturnat pe autostrada! Minim 10 raniti si un mort!

Un accident deosebit de grav s-a petrecut in urma cu putin timp pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Un microbuz plin cu pasageri s-a rasturnat. Cel putin 10 persoane au fost ranite in urma accidentului, iar alta si-a pierdut viata. Autoritatile au aplicat planul rosu de interventie si a fost solicitat elicopterul SMURD.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC, din Inspectoratul General al Politiei Romane, accidentul s-a produs pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul catre Sibiu, in zona localitatii Pianu, judetul Alba. In cumplitul accident a fost implicat un microbuz de transport persoane care transporta si o platforma cu un autovehicul. Din cauze inca necunoscute, microbuzul s-a rasturnat pe carosabil, pe banda de urgenta.

Potrivit primelor informatii se pare ca cel putin 10 persoane au fost ranite, dintre care una se afla in stare deosebit de grava. O alta si-a pierdut viata. In microbuz se aflau 15 persoane.

La locul accidentului intervin 6 ambulante SMURD si 1 SAJ, 1 echipaj de descarcerare si 1 autospeciala de stingere. A fost solicitat si un elicopter SMURD, potrivit realitatea.net.

Sursa foto: gds.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea