Social

#pasagera #pipera #taxi #deces #accident #bucuresti

Accident grav in Bucuresti, cauzat de un taximetrist! Pasagera a murit pe loc

Un accident grav a avut loc in aceasta dimineata pe Soseaua Pipera din Bucuresti. Un taximetrist a pierdut cotrolul volanului si a intrat intr-un parapet. Pasagera, in varsta de 37 de ani, a murit pe loc.

Potrivit primelor informatii, soferul circula cu viteza dinspre pod si a izbit violent un parapet care despartea sensurile de mers, apoi s-a rasturnat si s-a opit intr-un gard.

Soferul a suferit fost transportat la Spitalul Elias, unde i s-au facut teste de alcoolemie. Rezultatele acestora aratand ca soferul nu consumase alcool. Anchetatorii vor dispune o expertiza tehnica a masinii.

Potrivit anchetatorilor, taximetristul mergea in directia Tunari, iar la coborare de pe pod nu ar fi adaptat viteza. Autoturismul a lovit un parapet care desparte sensurile de mers, a ajuns pe trotuar, s-a rasturnat si s-a oprit intr-un stalp de protectie. In urma impactului, pasagera a murit pe loc, iar taximetristul a fost grav ranit.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea