Social

# accident olt #accident grav #morti #victime #raniti #accident

Accident deosebit de grav in Olt! Un mort si 9 raniti

Un accident deosebit de grav a avut loc in Olt, pe DN65 - E574, in localitatea Negreni. Accidentul care s-a produs in timpul noptii s-a soldat cu noua raniti care au fost transportati la spital pentru ingrijiri, dar si cu un deces. 

 

In accident a fost implicata o autoutilitara de transport si un autoturism. Autoutilitara era condusa de un barbat in varsta de 30 de ani, din municipiul Bailesti, judetul Dolj. La bordul acesteia se mai aflau 7 persoane. Autoturismul era condus de un barbat in varsta de 55 de ani, in care se afla o femeie, tot in varsta de 55 de ani, ambii fiind din orasul Rovinari, judetul Gorj.

In total, in accident au fost implicate 10 persoane. Fin pcate, in urma coliziunii, femeia din autoturism a decedat. Alte 9 persoane, dintre care 5 barbati si 4 femei, cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale. Toate persoanele ranite au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina.

Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Pompierii Detasamentului Slatina si Statiei Scornicesti, cu o autospeciala complexa pentru interventie si descarcerare, o autospeciala pentru victime multiple, doua echipaje SMURD si o autospeciala pentru prima interventie, au actionat alaturi de cinci echipaje de la Serviciul Judetean de Ambulanta Olt la fata locului.

„La sosirea primelor echipaje, o femeie a fost gasita in stare de inconstienta, extrasa din autoturism si preluata de echipajele medicale. Victima a intrat in stop cardio-respirator, a fost resuscitata, dar fara rezultat favorabil.

Celelalte noua persoane, cinci barbati si patru femei, au fost transportate la spital de echipaje SMURD si SAJ, constiente si cooperante, cu diverse traumatisme prin accident rutier“, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Olt, Alin Basasteanu, pentru adevarul.ro.

Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Se fac, in continuare, cercetari la fata locului pentru a depista imprejurarile in care s-a prod tragicul accident. 

FOTO: gds.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea