Social

#doua avioane s-au ciocnit #avioane prabusite #accident aviatic italia #accident aviatic teribil #accident aviatic

Accident aviatic teribil! Doua avioane s-au ciocnit in zbor, in Italia si au cazut intr-o zona rezidentiala. Niciun supravietuitor

Un accident aviatic terifiant a avut loc in Italia. Doua avioane s-au ciocnit in zbor si s-au prabusit intr-o zona rezidentiala.  Nimeni nu a supravietuit.

Accidentul s-a petrecut in apropiere langa Guidonia Montecelia, in apropiere de Roma.

Este vorba despre doua aeronave militare care se aflau in timpul unui exercitiu. Cei doi piloti nu au supravietuit accidentului. Aronavele de tip Siai Marchetti 208 apartin Fortelor Aeriene Italiene, escadrila 60. Avioanele s-au ciocnit in timp ce zburau deasupra zonei traversate de Via della Longarina. Cele doua aeronave s-au ciocnit in timpul unui exercitiu - la care participau in total patru ultrausoare. Unul dintre cele doua avioane a pierdut o aripa si s-a prabusit intre case. Cel de-al doilea a putut fi redirectionat de pilot departe de casele oamenilor, insa s-a lovit de o masina. In momentul aterizarii, pilotul era inca in viata si a inceput sa strige dupa ajutor. Cativa vecini au vrut sa stinga flacarile cu extinctoarele, dr, din pacate, a fost rpea tarziu iar avionul a explodat, scrie roma.repubblica.it. 

Doua cladiri au fost evacuate, deoarece exista pericolul ca flacarile sa se extinda la acestea. La fata locului s-au deplasat politia si pompierii.

Ceilalti doi piloti au aterizat in conditii de siguranta si urmeaza sa fie audiati. Parchetul va demara o ancheta pentru a reconstitui ce s-a intamplat. Inspectoratul de aviatie, fiind vorba de aeronave militare, va demara, de asemenea, investigatii.

"Vestea mortii celor doi piloti ai Fortelor Aeriene in accidentul aviatic care a avut loc ne umple de tristete. In numele Guvernului, imi exprim cele mai sincere condoleante si intreaga compasiune familiilor, colegilor din cadrul Escadrilei 60 si intregului corp al Fortelor Aeriene. Rugaciunile noastre se indreapta catre ei", a declarat prim-ministrul Italiei, Giorgia Meloni, pentru sursa citata. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea