Social

#casa poporului #1 decembrie #ziua portilor deschise

Acces liber in Casa Poporului de 1 Decembrie

Camera Deputatilor va desfasura, de 1 Decembrie, Ziua Portilor Deschise la Palatul Parlamentului. Cu aceasta ocazie, orice persoana care isi doreste sa viziteze Casa Poporului o poate face gratuit cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Asadar, cu acest prilej, Biroul Permanent al Camerei a aprobat un memorandum prin care se hotaraste ca de Ziua Nationala a Romaniei intrarea sa fie libera pentru vizitatori, intre orele 10.00 si 18.00. Vizitarea se va face fara pauze, iar traseul va fi marcat si semnalizat.

De asemenea, de 1 Decembrie, Casa Poporului va fi impodobita pentru Sarbatorile de iarna, cu doi brazi ce vor fi amplasati unul in interiorul cladirii, iar celalalt in curte.

Cea mai proasta veste vine insa pentru angajatii de la Parlament, deoarece, potrivit secretarului Camerei, Niculae Mircovici, personalul care va lucra pe 1 Decembrie pentru organizarea Zilei Portilor Deschise nu va fi remunerat.

Sursa foto: expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea