Social

Acasa TV cu Iser, Dana, Wagner si Adrian

Pentru mine, vizita jurnalistilor in casa sotilor Nastase a fost o desfatare. Si un prilej de a auzi o fraza citita acum doi ani intr-o carte.
Va spun sincer ca, scriind acest articol, mi-am pus un strop de Wagner in casti pentru a ma transpune in ambianta vizitei jurnalistilor la apartamentul din strada Zambaccian. Stiu ca dl Nastase este un mare fan al Nibelungilor si imi amintesc ca la prima invitatie pe care i-a facut-o viitoarei dne Nastase in micutul sau apartament din Dorobanti, pe Beller, era spre ora 22.00, i-a pus Wagner, insa dinsa atipea din trei in trei minute.
Vazind imaginile inregistrate de cameramanii Realitatii TV, care l-au insotit pe dl Razvan Dumitescu in micul muzeu personal al dlui Nastase, nu am rezistat tentatiei de a rememora acest pasaj din tineretea celor doi soti. Acum, dna Nastase a incercat din rasputeri sa-si joace rolul si sa n-adoarma. Din pacate, i-am zarit doua secunde profilul. Reflecta furia retinuta fata de lux .
M-am plictisit, o sa schimb Wagner cu Supertramp. Brusc, turistii sint retinuti in fata unei gravuri: E gravura mea preferata. Rama de lemn e dintr-o singura bucata. Probabil ca valoreaza mai mult decit gravura. Hopa, zic, si ma reped la biblioteca (a mea) deschid la pag. 18 a cartii Adrian Nastase, De la Karl Marx la Coca-Cola - dialog deschis cu Alin Teodorescu, o carte de PR aparuta la Editura Nemira (patronata de dl Valentin Nicolau, fost presedinte TVR), inaintea alegerilor din 2004, unde citesc: Era o gravura superba a lui Iser. O femeie pe o berjera. s...t Are o rama din lemn facuta dintr-o singura bucata. Rama probabil ca valora mai mult decit gravura.
Asistam la aceeasi operatiune de PR&imagine, acum intr-o noua prezentare. Si la acelasi Nastase fara imaginatie, xeroxind fraze despre pasiunile sale estetice de burghez inchipuit. Oare asta cu gravura lui Iser le-o spune tuturor ziaristilor?

Pasajul despre atipirea dnei Nastase pe muzica lui Wagner e povestit de dl Nastase in cartea citata mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea