Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

ABC Training Consulting organizeaza training de management financiar

Un program de training, bazat pe abordari practice de management financiar, organizat de ABC Training Consulting, se va desfasura, in perioada 26-28 iunie, la Centrul de Afaceri Bucuresti Sud. Programul de training este recomandat managerilor si specialistilor din toate departamentele unei firme si are ca scop dezvoltarea unei viziuni de ansamblu asupra finantelor unei firme si utilizarea instrumentelor de management financiar necesare pentru luarea unor decizii manageriale bine fundamentate pentru bunul mers al afacerii. Participantii vor putea primi raspunsuri la diversele intrebari pe care le vor avea. Astfel, vor putea afla care care este valoarea cheltuielilor fixe si variabile si cum pot fi diminuate, fara a afecta desfasurarea normala a activitatilor firmei, cum se pot maximiza vanzarile si profitul afacerii sau care sunt tehnicile si instrumentele de management financiar prin care se pot analiza, estima si optimiza performanetle financiare ale afacerii. Cursul se bazeaza, asadar, pe abordari inspirate din activitatea diverselor firme private din domeniul productiei si comertului, pentru care consultantii au asigurat implementarea unor proiecte complexe de management financiar care au avut ca rezultat cresterea performantelor financiare ale firmei. Tematica celor trei zile de curs vizeaza atingerea urmatoarelor obiective: 1. intelegerea rolului managementului financiar si a contabilitatii manageriale; 2. abordarea situatiilor financiare din punct de vedere al necesitatilor manageriale; 3. analiza veniturilor, a costurilor fixe si variabile, determinarea pragului minim de rentabilitate ; 4. analiza incasarilor si platilor, determinarea necesarului de finantare; 5. analiza clientilor, furnizorilor si stocurilor si stabilirea politicilor comerciale ale firmei; 6. diagnosticul firmei cu ajutorul indicatorilor financiari: indicatori de profitabilitate, de lichiditate si solvabilitate ; 7. elaborarea “organigramei bugetare” si a sistemului de bugete ale firmei; 8. fundamentarea bugetului de venituri si cheltuieli si a bugetului de incasari si plati. 9. intocmirea rapoartelor de control bugetar si identificarea cauzelor abaterilor bugetare; 10. dezvoltarea unui sistem de raportari financiare periodice pentru echipa manageriala . Cei care doresc mai multe detalii despre acest training, pot accesa pagina www.abctrainingconsulting.ro , sectiunea Agenda Training Open.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea