Social

#Living without money #renuntare bani #Daniel Suelo #donatii

A trait 16 ani fara sa cheltuiasca un ban

Daniel Suelo, o femeie in varsta de 50 de ani, a renuntat la jobul sau si s-a stabilit intr-o pestera din Utah, in anul 2000.

Pentru a face rost de mancare, Suelo curata ferestre si se ocupa de gradinarit. "Vad multe miracole in fiecare zi. De exemplu, cand gasesc ceva de mancare. Oamenii pur si simplu vin si imi ofera cate ceva", a marturisit Suelo.

Inainte de Daniel Suelo, o femeie din Germania, Heidemarie Schwermer, 70 de ani, a renuntat la bani si la jobul de psihoterapeut si a inceput o calatorie prin lume. Despre aventurile traite de Schwermer a fost realizat chiar si un film, "Living without money".

Heidemarie Schwermer a povestit ca a hotarat sa traiasca fara bani dupa ce tatal sau a reusit sa puna pe picioare o afacere de succes, deoarece familia sa traia, in anii '40, intr-o saracie lucie. Ea a pus mai intai bazele unui cerc de schimburi de servicii intre localnici precum babysitting sau curatarea locuintelor pentru bunuri.

La scurta vreme, Heidemarie Schwermer a hotarat sa traiasca fara niciun ban si si-a vandut apartamentul pe care il detinea si toate lucrurile. De atunci, ea traieste fara niciun ban si isi doneaza pensia lunar.

Sursa foto: yupi.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea