Social

#Dan Mirea # aur la biologie #romani de succes

A obtinut 2 ani la rand aurul la olimpiade internationale!

Premiera! Echipa Romaniei, prezenta la a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, si-a trecut in palmares prima medalie de aur in istoria participarii la aceasta competitie.

Pentru al doilea an consecutiv, Dan Mirea, elev in clasa a XII-a la Colegiul National „Fratii Buzesti” din Craiova a adus doua medalii importante in tara. Anul trecut a luat aur la lingvistica si argint la biologie, iar anul acesta le-a inversat: a adus aurul la biologie si argintul la lingvistica.

Echipa Romaniei, prezenta la a XXVI-a editie a Olimpiadei Internationale de Biologie, si-a trecut in palmares prima medalie de aur in istoria participarii la aceasta competitie.

„Vreau sa fiu cercetator pe neurostiinte. Nu stiu daca asta se va schimba. Ideea e ca la facultate o sa studiez mai multe parti ale stiintelor naturale si ma voi decide acolo”, recunoaste tanarul.

Hobby-rile lui Dan Mirea sunt muzica si limbile straine. Ii place sa cante la chitara si pian si are notiuni de baza din 10 limbi straine, mai scrie digi24.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea