Social

#Wesley a murit #wesley #fotbalist brazilian #Wesley Lopes a murit #deces Wesley Lopes #Wesley Lopes #fotbalist

A murit Wesley Lopes, cel mai bun marcator din istoria Ligii 1

O veste socanta a intristat o lume intreaga. Brazilianul Wesley Lopes, fostul jucator al celor de la FC Vaslui si CSMS Iasi, a decedat la varsta de 35 de ani. Potrivit informatiilor furnizate pana acum, cauza decesului ar fi fost cauzata de probleme cardiace.

Stirea nu a fost insa confirmata de apropiatii fotbalistului. Contactat de Digi Sport, fostul impresar al lui Wesley Lopes, Lucian Marinescu, a declarat ca nu are nicio informatie privind un posibil deces al fotbalistului brazilian.

Wesley, care era legitimat la Uniao Agricola Barbarense, din tara natala, ar fi suferit un infarct in timp ce se afla la un antrenament, scrie presa araba. Medicii aflati langa teren au incercat sa-l resusciteze si ulterior fotbalistul a fost transportat la spital, unde a decedat, scrie digisport.ro

Wesley a facut cunostinta cu fotbalul din Romania in 2009, cand a fost transferat la FC Vaslui. A jucat la gruparea patronata de Adrian Porumboiu pana in 2012. in tara noastra a mai evoluat pentru CSMS Iasi.

Adrian Porumboiu este devastat de vestea mortii lui Wesely Lopes. "Am aflat si eu. Regretul este enorm. Cred ca a murit unul dintre cei mai buni fotbalisti pe care i-a avut Romania. Pentru mine este surprinzator, eu l-am vazut ca o forta, era de o rezistenta incredibila. Sunt socat. Nu a avut niciodata probleme cu inima, chiar daca nu dormea deloc, la antrenamente era suta la suta. Controalele se faceau la Iasi, la Bucuresti, la arabi nu s-a facut transferul fara vizita medicala. Nu am auzit niciodata sa aiba probleme cu inima.

E pacat, nu era nimic care sa prevesteasca asa ceva. Avea o forta foarte mare. E mare pacat. A fost un jucator emblematic, nu stiu ce sa zic, dupa ce a fost echipa desfiintata acum se duc si jucatorii, e trist. Wesley e singurul fotbalist de la Vaslui care si-a scos dublu banii investiti in el. Unul dintre marile lui regrete era ca nu a putut sa ia titlul cu Vaslui. Wesley era un jucator care incanta atunci cand intra pe teren", a declarat acesta in cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Wesely Lopes a fost cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1, cu 64 de goluri reusite.

Din fericire stirea s-a dovedit a fi una falsa. Fostul impresar al lui Wesley a reusit sa-l contacteze telefonic si a vorbit cu el. "Am vorbit acum cu el, e bine, e sanatos, e acasa, in Brazilia. El nu mai e legitimat la niciun club. A renuntat la fotbal si in momentul de fata se ocupa de fundatia sa din Brazilia", a declarat Lucian Marinescu, pentru Digi Sport Matinal.

Sursa foto: mondonews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea