Social

#deces Victor Socaciu #a murit Victor Socaciu #victor socaciu

A murit Victor Socaciu! Mesajul tulburator al fiicei cantaretului

Din pacate, aceasta zi este una trista pentru Romania. A mai murit o stea. Cantaretul de muzica folk, Victor Socaciu, s-a stins din viata la varsta de 68 de ani.

 

Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie, la Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila" din Bucuresti unde era internat de mai bine de o luna. Din pacate insa, medicii nu l-au mai putut salva.

 Victor Socaciu avea mai multe probleme de sanatate. Acesta avea probleme renale dupa transplant, dat si diabet. In plus, in luna aprilie a acestui an, artistul a fost infectat si cu Covid-19.

Vestea tragica a fost data chiar de fiica acestuia, Ana Maria Socaciu, printr-un mesaj postat pe Facebook. 

"O inima mare a incetat sa mai bata. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anuntam cu nemarginita durere stingerea din viata a celui care a fost sot, tata, bunic, un artist de geniu si un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu sa-l primeasca in Imparatia Sa alaturi de cei drepti!", a scris Ana Maria Socaciu, pe Facebook.

Printre primele persoane care au reactionat imediat dupa aflarea cumplitei vesti, a fost si Marina Almasan, fosta sotie a lui Victor Socaciu.

„Am aflat acum jumatate de ora. M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anuntat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar daca nu mai tineau legatura.. Totusi, gandul ca ti-ai pierdut unul dintre parinti te afecteaza. Victor nu mai vorbise cu el de cand s-a cuplat cu femeia aceea.

Personal, nu stiu daca ma duc la inmormantare, sunt intr-o cumpana... m-am sfatuit cu George (n.r. Cornu). Am fost si 16 ani impreuna, dar am avut totusi diferente…asa urat s-a terminat totul… Victor va merge la inmormantare”, a marturisit Marina Almasan pentru playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea