Social

# locuri de munca in marea britanie #emigranti romani #vitor spirescu

A murit romanul care a invadat Marea Britanie! Victor Spirescu, primul emigrant oficial

La 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu devenea primul imigrant roman in Marea Britanie. Oficial, desigur. Acesta a fost intampinat la aeroportul londonez de o multime de jurnalisti, dar si de politicieni, cu totii convinsi ca romanii le vor invada tara odata ce s-a deschis piata muncii. Tanarul roman a fost singurul care a ajuns la 1 ianuarie 2014 in Marea Britanie. 

Nu i-a fost deloc ușor in Marea Britanie, dar s-a bucurat in primele luni de o mare popularitate. A dat o multime de interviuri, a aparut in presa, dar acest lucru nu l-a ajutat prea mult. In prima faza, a fost angajat la o spalatorie de masini, unde insa nu si-a pastrat prea mult jobul. Pe de o parte castigurile nu erau prea mari, pe de alta parte, angajatorul nu era foarte incantat de popularitatea lui Victor, care era mereu invoit pentru interviuri. Apoi s-a angajat pe un santier, iar in cele din urma a reusit sa-si deschida propria afacere, cu sisteme de ventilatie. 

"Dacă vrei să munceşti, o să găseşti imediat o slujbă în această ţară. Dar trebuie să-ţi doreşti asta. Mulţi (n.r. - cetăţeni britanici) preferă să stea acasă şi să primească ajutor social“, spunea la acea vreme Victor Spirescu, potrivit Click.ro. 

Aceeasi sursa a anuntat azi in exclusivitate ca Victor Spirescu a murit. Acesta ar fi decedat intr-un accident de masina, la doar 32 de ani. Prietenii au inceput sa-i scrie pe pagina de Facebook mesaje de condoleante, socati de accidentul care i-a curmat viata. Asa arata acum tanarul devenit manager:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea