Social

#cancer de colon #chimioterapie #radu vasile #citostatice #deces Radu Vasile

A murit Radu Vasile

Radu Vasile, fost premier al Romaniei, a murit azi-noapte. Acesta suferea de mai multi ani de cancer de colon. Anuntul a fost facut de Corneliu Vadim Tudor, care este vecin cu fostul premier.

Radu Vasile, in varsta de 71 de ani, a incercat din rasputeri sa invinga aceasta boala. El s-a tratat atat in tara, cat si in strainatate. A fost operat in 2010, in Israel, de cancer de colon si tot aici a urmat un tratament puternic cu citostatice. In urma chimioterapiei, Radu Vasile a suferit niste complicatii, fiind apoi internat de urgenta la Spitalul Municipal din Capitala.

Radul Vasile a fost om politic si istoric, dar si poet. El a fost prim-ministrul Romaniei in perioada aprilie 1998-decembrie 1999 din partea PNTCD si senator PD de Arges intre 2000 si 2004. Incepand cu 2 februarie 2004, Radu Vasile a fost vicepresedinte al Senatului.

A facut parte, de asemenea, din grupurile parlamentare de prietenie cu Libanul si UNESCO. Radu Vasile a publicat si poezie, insa sub pseudonimil Radu Mischiu.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea