Social

#Mircea Bravo #Badea Alexandru Moldovan # Nea Sandu # a murit Nea Sandu

A murit Nea Sandu, celebrul personaj din filmuletele amuzante ale lui Mircea Bravo

Badea Alexandru Moldovan, care il interpreta pe Nea Sandu in filmuletele virale ale lui Mircea Bravo, a murit la varsta de 80 de ani. Anuntul a fost facut chiar de Mircea Bravo, pe pagina acestuia de Facebook.

Mircea Bravo a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj de regret in care anunta moartea lui Nea Sandu, care "tot timpul era pus pe glume": "DRUM LIN, DOMNU' SANDU! Ne pare rau sa va anuntam ca domnul Sandu a murit aseara la varsta de 80 de ani. Tot timpul era pus pe glume si credem ca si-ar dori si acum sa fim veseli si sa ne bucuram de clipurile in care a jucat. Odihneasca-se in pace!"

"Ne-a parasit Nea Sandu! Odihna vesnica si multa putere, tanti Lenuta", este mesajul postat si pe pagina Bunica lui Mircea Bravo.

Nea Sandu a fost sotul celebrei bunicute din filmele lui Mircea Bravo. Bunicul, sotul lui tanti Lenuta, a jucat in numeroase videoclipuri. Nu era bunicul real al lui Mircea, insa acesta se declara norocos ca avea “inca un bunic”.

Romanii de pretutindeni au prins drag de personajele din filmuletele create de Mircea Bravo, iar vestea este una dureroasa pentru toti urmaritorii acestuia.

Nea Sandu implinise varsta de 80 de ani luna trecuta, pe 4 februarie.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea