Social

#director creatie Klaus Iohannis #campanie Ioan Dan Niculescu #Ioan Dan Niculescu #klaus iohannis

A murit Ioan Dan Niculescu, cel care l-a ajutat pe Klaus Iohannis sa castige alegerile

Ioan Dan Niculescu, ieseanul in varsta de 38 de ani, care a coordonat cea mai de succes campanie politica online din Romania, a incetat din viata jois seara, in urma unui accident rutier produs, joi seara, pe DN2, la intrarea in localitatea Rosiori, comuna Vadu Moldovei.

 

Accidentul s-a produs in urma coliziunii dintre o autoutilitara si un autoturism, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata, potrivit Radio Iasi.

Ioan Dan Niculescu care conducea un VW Golf, circula pe DN2, in Vadu Moldovei, a intrat cu viteza excesiva intr-o curba la dreapta si a derapat, intrand pe contrasens in coliziune cu autoutilitara

Ioan Niculescu era director de creatie la propria agentie de publicitate din Iasi, pe care a infiintat-o in urma cu mai bine de un deceniu, iar in 2014 a reusit ceea ce unii numeau imposibilul in campania electorala: sa adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidatii la presedintie, intr-un timp record, sute de mii de like-uri. Rezultatul a fost unul impresionant”: pagina Presedintelui a strans mai multe like-uri decat oameni politici renumiti la nivel mondial (Merkel, Hollande), si, evident, a batut detasat toate campaniile candidatilor romani.

"Daca toata lumea are o motivaţie comuna si inţelege de ce se scoala dimineaţa si vine la birou... toata lumea lucreaza pentru acelasi lucru. si nu e vorba despre tine, niciodata, e vorba despre omul pentru care lucrezi”, a povestit el intr-un interviu pentru Digi24.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea