Social

#spital #maidanezi #otrava

A murit dupa ce a mancat carnatii otraviti pentru maidanezi

Un barbat din Dolj a murit dupa ce a mancat un carnat stropit cu o substanta folosita la deratizare. Viorel Cosereanu, un pacient al Spitalului de Neuropsihiatrie Poiana Mare, din judetul Dolj, si-a pierdut viata dupa ce a mancat un aliment care se pare ca le era destinat cainilor vagabonzi din curtea spitalului.

Cosereanu a ajuns luni la Spitalul din Calafat cu simptome de “ intoxicatie cu substante toxice ”. Potrivit Evenimentul Zilei, purtatorul de cuvant al Spitalului din Calafat, Mihai Litra a precizat faptul ca in raportul medico-legal este mentionat: “cauza mortii este intoxicarea cu o substanta toxica, organofosforica”.

In plus, medicul Viorica Calina a declarat entru EVZ: “Barbatul a decedat in conditii suspecte, la prima vedere putand fi vorba de o intoxicatie cu substante folosite la deratizare”.

Seful unitatii spitalicesti din Poiana Mare se apara, spunand ca in spital nu s-a facut vreo deratizare. “Baiatul asta era si bolnav, dar nu pot spune nimic pana nu vom avea raportul medico-legal. Insa ceea ce spun unii, varianta cu otravitul, este de domeniul fantasticului. Fiecare vorbeste in numele lui”, a declarat, pentru EVZ, Dumitru Ivantu, directorul Spitalului Poiana Mare.

Se pare insa ca barbatul ar fi mancat un carnat care ar fi fost aruncat, dupa ce a fost stropit cu furadan, substanta toxica folosita in agricultura pentru combaterea daunatorilor. Pacientii spitalului din Poiana Mare au spus ca acesti carnati fusesera aruncati in curte pentru a fi mancati de catre cainii vagabonzi din curtea spitalului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea