Social

#john martyn murit

A murit cantaretul John Martyn

Muzicianul britanic John Martyn a murit joi dimineata, la varsta de 60 de ani. Decesul este anuntat de site-ul oficial al cantaretului, insa nu se precizeaza si cauza mortii. Martyn a trait in ultimii ani in Irlanda, anunta AP.

In cariera sa de peste 40 de ani, Martyn a lansat 20 de albume si a colaborat cu artisti celebri printre care Eric Clapton, David Gilmour , si Phil Collins .

Martyn, pe numele sau real David McGeachy, fusese decorat de curand de regina Angliei cu Ordinul Imperiului Britanic. Chitarist si solist vocal, John Martyn a compus piese de neuitat care combina influente de folk, blues si jazz.

"Era un om care nu facea compromisuri, ceea ce ii infuria pe multi, dar era unic si nu o sa mai vedem vreodata altul ca el", a spus Phill Collins la aflarea vestii. Martyn avea reputatia unui om nonconformist si a recunoscut ca uneori consumul de alcool si droguri i-a cauzat probleme. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea