Social

#comdamnare inchisoare #ambasada rusiei #bogdan draghici

A intrat cu masina in gardul ambasadei ruse si si-a dat foc. Bogdan Draghici, era condamnat pentru ca si-a abuzat sexual fiica

La primele ore ale diminetii, un barbat a intrat din plin cu masina in gardul ambasadei ruse din Bucuresti. Pe asfalt nu existau urme de franare, prin urmare accidentul a fost unul deliberat.

 

Autorul a fost mustrului de paznicii ambasadei. Acesta a strigat, din masina “Si eu sunt ucrainean!”, apoi si-a dat foc.

Ceea ce a fost la inceput considerat un gest de protest, s-a dovedit a fi o sinucidere curata. Soferul era Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA care ieri a fost condamnat la 15 ani de inchisoare deoarece si-a violat fiica.  

 A fost un personaj controversat, fusese in trecut acuzat ca si-ar fi abuzat sexual in mod repetat fiica vitrega, in perioada in care aceasta avea 10 ani.

Avocat de profesie, Bogdan Draghici a devenit cunoscut publicului din postura de presedinte al Asociatiei TATA, un ONG care sustinea drepturile tatilor asupra propriilor copii, in contextul proceselor de divort, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea