Social

#Black Friday 2022 #black friday teamdeals # TeamDeals #Black Friday romania #black friday

A inceput Black Friday 2022! Profita acum de cele mai bune oferte!

Black Friday a inceput deja! S-a dat deja startul cumparaturilor la preturi mici. TeamDeals.ro sarbatoreste Black Friday mai devreme in acest an, pentru ca Mosul sa aiba timp sa aduca darurile fara intarzieri. Sarbatoarea de origine americana a ofertelor a inceput deja si va tine pana pe 22 noiembrie, astfel incat toti utilizatorii site-ului sa poata face cumparaturi fara a fi presati de timp. 

 

De Black Friday 2022, TeamDeals.ro vine cu campanii imbatabile

Pentru ca TeamDeals se gandeste la utilizatorii sai a pregatit in acest an oferte de nerefuzat. Sub genericul “Uita de griji, bucura-te de oferte”, campania de oferte Black Friday 2022 le aduce utilizatorilor sansa de a cumpara cele mai dorite produse de pe site, la oferte de exceptie.

De Black Friday 2022, vei gasi numeroase oferte senzationale la produse din categorii diferite, printre care amintim: Economisire energie, Produse pentru iarna, Suplimente si sanatate, Slabit si infrumusetare, Pentru copii, Pentru masina, Pentru casa, Gadgets si Fashion. In plus, in fiecare zi vei putea achizitiona un produs vedeta, dintr-o anumita categorie. Printre acestea se numara unele dintre cele mai vandute produse de pe site, precum:

  • Lipovon pentru slabire naturala (30 capsule) – care te ajuta sa ajungi la silueta dorita pana la sarbatori;
  • Robinet Electric – Cu ajutorul caruia vei avea apa calda de la robinet in doar 5 secunde, pentru a te bucura de confort maxim;
  • Pilota din puf de gasca pentru doua persoane 200 x 230 cm – care sa-ti tina de cald in noptile friguroase de iarna.

"Incepand cu 7 noiembrie si pana pe 22 noiembrie TeamDeals.ro se alatura campaniei de Black Friday Romania. Anul acesta le oferim utilizatorilor sansa de a cumpara produse care sa-I ajute sa treaca mai usor peste aceasta iarna, care se anunta una grea. Tocmai de aceea am si impartit produsele in categorii precum Economisire energie, Produse pentru iarna, Suplimente si sanatate, astfel incat utilizatorilor sa le fie mai usor sa ajunga la produsele de care au atata nevoie. Acestora li se adauga produse pe care sunt deja obisnuiti sa le vada pe site, pentru casa, pentru copii, fashion si gadgeturi", a declarat Daniel Dragomir, CEO Machteam Soft.

Cand se sarbatoreste Black Friday 2022 in Romania

Multa lume se intreaba cand este Black Friday 2022 in Romania. In mod normal, potrivit traditiei americane, Black Friday se organizeaza dupa a patra joi a lunii noiembrie (Ziua Recunostintei), adica pe 25 noiembrie 2022.

In schimb, in Romania, Black Friday se sarbatoreste, dupa cum stim deja din anii anteriori, pe tot parcursul lunii. Fiecare magazin stabileste perioada in care va desfasura campanii de Black Friday 2022. Unele mentin traditia de a sarbatori in ultimul weekend din luna, altele au campanii extinse pe o saptamana intreaga, altele au campanii in fiecare weekend. 

FOTO: teamdeals.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea