Social

#dragoste #cuplu #relatii #studiu relatii # partenerul perfect

A fost descoperita formula partenerului perfect

Oamenii de stiinta chinezi, Kang Zhao, Xi Wang, Mo Yu si Bo Gao, au realizat un software, foarte asemanator cu motoarele de recomandare folosite de utilizatorii retelelor de socializare Facebook, LinkedIn sau site-ul Amazon, care poate calcula cu ajutorul unui algoritm care este partenerul perfect pentru tine.

Acest calcul are o precizie de 95%, sustin cercetatorii de la Universitatea Iowa. Acesta compara profilul oamenilor contactati online de un anumit utilizator, iar apoi stabileste profiluri similare, scaneaza lista, pentru a identifica persoanele care au cea mai mare probabilitate de a raspunde, iar apoi iti spune cine este partenerul ideal pentru tine, potrivit dailymail.co.uk.

De asemenea, lista pe care cu persoanele abordate online nu include decat profilul acestora, ci ofera si indicii despre preferintele utilizatorului, dar si persoanele care au cele mai multe sanse de a raspunde invitatiei la intalnire, pe baza "gradului initial de atractivitate" a utilizatorului.

Sursa foto: smh.com.au
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea