INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

A doua sesiune pentru Cantemir

Institutul cultural Roman (ICR) lanseaza cea de-a doua sesiune a Programului Cantemir - o initiativa menita sa faca mai vizibila cultura romana in strainatate si sa incurajeze cooperarea intre artisti din Romania si din alte tari. In premiera, odata cu aceasta sesiune, sectiunile Promovare/ Culture to Go si Cooperare/Culture to Share sunt deschise atat operatorilor culturali din Romania, cat si celor din strainatate. Proiectele propuse trebuie sa se inscrie in unul sau mai multe dintre domeniile: arte vizuale , arhitectura si design, muzica, dans, teatru, film, literatura, patrimoniu cultural. Termenul de depunere a proiectelor la cele doua sectiuni redeschise este 13 august. O alta sectiune, Festival/Culture by Request, se afla deja la a treia sesiune, termenul limita pentru depunerea dosarelor fiind 31 august. Documentatia completa se gaseste pe site-ulwww.programulcantemir.ro. Pe 27 iunie, artistii, reprezentantii ONG-urilor si institutiilor publice din domeniul culturii sunt asteptati la Galeria UNA, unde ICR va prezenta Programul Cantemir

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea