Social

A aparut site-ul ziarului "Gandul"

Ziarul lui Cristian Tudor Popescu are deja un site, desi va aparea pe piata pe 3 mai, la www.gindul.info. Paginile de Internet contin o avanpremiera a aparitiei si un forum de discutii.
C.T. Popescu si echipa lui au ales numele de "Gindul", dupa ce initial au intentionat sa-si numeasca ziarul "Prezent". Numele fusese insa inscris la OSIM .

Plecat de la "0" impreuna cu adjunctii sai Adrian Ursu, Bogdan Chirieac si Lelia Munteanu, C.T. Popescu s-a asociat cu Mircea Dinescu pentru a lansa acest noul titlu. Investitia de plecare este de un milion de euro.

"Popescu a venit cu 300.000 euro, eu cu 200.000, iar ceilalti trei, proportional, cu cite 165.000 euro", a declarat Mircea Dinescu , pentru "Evenimentul zilei".
Societatea in care cei cinci sint parteneri se numeste SC Crucisatorul SRL.

Pe Internet, sub sloganul "Nimeni nu gindeste pentru tine", semnat "redactia Gindul", este promovat "un site soc, la fel de destept si surprinzator ca si ziarul lui Popescu si Dinescu".

In afara de faptul ca anunta lansarea ziarului "dupa Paste", site-ul nu contine deocamdata decit sectiunea de comentarii ale celor care au aflat de existenta sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea