Social

#rochie # schimbare culoare #Amy Rainbow Winter #schimbare culoare rochie

A aparut rochia care isi schimba culoarea la cerere

Creatoarea de moda Amy Rainbow Winter a prezentat, la Salonul de electronica CES, care se desfasoara la Las Vega in perioada 7-10 ianuarie, o rochie spectaculoasa, realizata dintr-un material textil ce contine fibre optice, cu ajutorul carora aceasta isi poate schimba culoarea la cerere.

Rochia inedita emite initial o lumina albastra, insa isi poate schimba culoarea in functie de preferinta purtatoarei, daca sunt atinsi cu varful degetului senzorii integrati pe maneca acesteia.

"Daca aveti chef de culoarea violet, rochia va fi violet. Daca preferati rosul, veti avea culoarea rosie", a declarat Amy Rainbow Winter.

Creatoarea de moda londoneza este cunoscuta pentru colaborarile sale cu expertii in tehnologie in vederea crearii unor piese vestimentare cat mai inedite. Unele dintre obiectele vestimentare pe care le-a creat Winter sunt sensibile la sunete, iar altele, la soare ori la apa.

Sursa foto: andrerox.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea