Social

#marijuana #reclama marijuana #vanzare marijuana

A aparut prima reclama oficiala la marijuana

De curand, comercializarea marijuanei a devenit legala in scopuri medicale in mai multe state americane. Pe piata au aparut acum si numerosi comercianti, iar concurenta este din ce in ce mai acerba. Pentru a iesi in fata, una dintre companii a realizat chiar si o reclama, care a fost difuzata de Comcast, potrivit realitatea.net.

Inedita reclama la marijuana, comandata de MarijuanaDoctors.com, a fost transmisa chiar si de televiziuni de renume, precum Fox, CNN, ESPN, Comedy Central, AMC si Discovery, dar si de cateva televiziuni regionale.

"Stim ca vanzarea marijuanei este controversata si suntem incantati ca Comcast a inteles ca promovarea unui business legal in acest domeniu este necesara”, a declarat Jason Draizin, CEO-ul MarijuanaDoctors.com.

Difuzare reclamei a fost insa limitata intre orele 22.00 si 05.00 dimineata, la fel ca si in cazul bauturilor alcoolice.



Sursa foto: comunitateaprocannabis.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea