Social

#foc #accident #michael jackson

A aparut inregistrarea video cu Michael in flacari!

Revista americana US Weekly a oferit ieri imagini in premiera de la accidentul suferit de Michael Jackson in timpul filmarilor la reclama Pepsi din 1984.
 
Clipul publicitar a fost filmat la Los Angeles pe 28 ianuarie 1984. Lucrurile la clip au decurs fara incidente pana la dubla a 6-a, cand efectele pirotehnice au pornit mai devreme decat trebuia, iar starul pop s-a trezit cu parul in flacari.

Michael nu a observat focul si si-a continuat nestingherit dansul. Cateva secunde mai tarziu artistul si-a dat seama ca ceva nu este in regula si in acel moment echipa din platou a sarit in ajutorul sau si a stins focul. Jackson a suferit arsuri de gradul 2 si 3 pe scalp si pe fata, ceea ce l-a determinat ulterior sa apeleze la chirurgia plastica .

Presa americana este de parere ca acesta este momentul in care a declansat dependenta starului de calmante si obsesia sa pentru operatiile estetice.
 

Urmareste mai jos imagini din timpul accidentului

 




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea