Social

#factor de protectie solara #lotiuni de protectie solara #produse protectie solara #crema protectie solara #protectie solara

SOCANT! A aparut crema de protectie solara care se bea!

O companie americana care produce produse cosmetice a realizat prima crema lichida de protectie solara care se bea in loc sa fie intinsa pe piele, informeaza dailymail.co.uk. O lingurita de solutie protejeaza pielea de razele nocive ale soarelui vreme de trei ore.

Asadar, odata cu lansarea bauturii cu factor de protectie e posibil ca vremea in care purtam cu noi la plaja sticle intregi cu lotiuni impotriva arsurilor solare sa inceapa sa apuna. Solutia ingerabila neutralizeaza 97% din razele ultraviolete si razele UVB, sustin reprezentantii companiei americane Osmosis Skincare. Conditia este ca, inainte cu o ora de expunerea la soare sa fie ingerati doi mililitri de solutie.

Chiar daca produsul nu a fost inca omologat, el se vinde deja pe site-ul companiei. O sticla de 100 de mililitri de solutie pentru protectie solara costa in jur de 20 de euro.

Sursa foto: keepitonn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea