Social

#Petru Vaduva #prima Transgaz #prima stat #cea mai mare prima la stat

700.000 de euro prima la stat. Cine este romanul norocos

Cea mai mare prima data vreodata unui angajat al unei institutii de stat a fost in valoare de 700.0000 euro si s-a inregistrat la Transgaz SA,  potrivit Romania TV. Beneficiarul este Petru Vaduva, primul administrator privat al societatii nationale de transport a gazelor naturale, cu sediul in Medias.

Petru Vaduva are un salariu anual care se apropie de 50.000 euro, iar pentru rezultatele din 2014 a primit si o prima de 3,1 milioane lei (700.000 euro). Adunarea Generala a Actionarilor a fost cea care a hotarat ca pe baza performantelor pe care le-a avut compania Transgaz, Petru Vaduva merita aceasta premiere.

Practic, pe langa salariu acesta mai poate primi trei tipuri de bonusuri: pentru cresterea profitului, pentru reducerea cheltuielilor si pentru cresterea nivelului de investitii realizate. Pentru 2014, Vaduva a atins primele dintre cele trei promisiuni, respectiv a crescut profitul si a redus cheltuielile pentru Transgaz.

Sursa foto: energyandgold.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea