Social

70% din structurile de cazare din Romania, sub standarde

Secretarul de stat in Ministerul pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale , Lucia Morariu, a declarat, marti, la Targu Mures, ca 70 la suta din structurile turistice de cazare din Romania sunt sub standarde. 

Morariu a afirmat, in cadrul unei sesiuni de informare organizata impreuna cu Ministerul Dezvoltarii , ca problema cea mai mare, "mult discutata de toata lumea, in special in presa, dar mai putin cunoscuta in esenta" este calitatea serviciilor.  

"Noi, ca minister, salutam modul in care au fost gandite fondurile europene cu destinatia turism in Programul Operational Regional, atat timp cat 70 la suta din structurile de primire turistice de cazare din Romania si indeosebi hotelurile sunt de o stea si de doua stele, si, in general, sunt sub standarde, salutam faptul ca banii se vor da pentru modernizari si extinderi si nu pentru constructii de hoteluri noi, pentru ca trebuie sa incepem prin a pune la punct ceea ce avem", a declarat Morariu.

 

 

(continuarea in Mediafax)

 

 

 

 
Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea