Social

#venit #castig #romtelecom #angajati #demisii #demisie voluntara

70 de angajati cu vechime de 30 de ani au demisionat si au castigat 20.000 de euro fiecare

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de comunicatii din Romania a derulat in primul semestru al acestui an o campanie de plecari voluntare a angajatilor care au avut o vechime de peste 30 de ani in cadrul acestei companii.

"In primul trimestru al acestui an, compania a derulat o schema de plecari voluntare adresata persoanelor cu o vechime de peste 30 de ani, de care au beneficiat aproximativ 70 de angajati", potrivit oficialilor Romtelecom, compania care a desfasurat acest program.

In urma acestor plecari voluntare, costul total al acestui program s-a ridicat la 1,4 milioane de euro, fiecare angajat primind 20.000 de euro.

Romtelecom este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata telefoniei fixe si pe locul doi in ceea ce priveste serviciile TV si internet. Compania are peste 7.000 de angajati, iar veniturile din primul trimestru ale acestei firme s-au ridicat la 145,5 milioane de euro.

Sursa foto: femeiastie.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea