Social

#pantofi #pantofi femei #pantofi penibili #slapi-pesti #pantofi toc dublu #pantofi-pantaloni

7 dintre cele mai urate si penibile perechi de pantofi. Ai purta asa ceva?

Desi multe reprezentante ale sexului frumos sunt deschise ideii de pantofi futuristi sau extravaganti, exista cateva modele ciudate si penibile pe care nici macar cea mai impatimita victima a modei nu le-ar purta!

1. Pantofii tarantula - o idee pe cat de bizara, pe atat de neatragatoare, mai ales in contextul in care foarte multe persoane au fobie de paianjeni.



2. Slapii pesti - greu de crezut ca vei deveni un fashion-icon purtand o pereche de slapi in forma de peste, ceea ce ne face sa ne intrebam: ce o fi fost in capul designerului?



3. Balerinii din spuma poliuretanica - oricat de confortabili ar fi, este greu de crezut ca cineva ar incalta aceste barci, izvorate parca din vremuri primitive.




4. Pantofii-pantaloni - acest hibrid intre pantaloni si tenisi reprezinta una dintre cele mai odioase perechi de incaltaminte pentru dame.




5. Pantofii manusi de box - exista un motiv pentru care se numesc manusi de box, nu-i asa? Atunci de ce ar vrea cineva vreodata sa le poarte in... picioare, aratand ca ultimul bufon din piesele lui Shakespeare?!




6. Pantofii cu toc dublu - arata mai degraba ca niste copite de cal, iar daca designerul a dorit sa creeze un model "a la Lady Gaga" a esuat lamentabil.



7. Pantofii din sarma - pentru un stil ultraminimalist.

Sursa foto: Diply.com; Designmagazin.cz
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea