Social

# includere simulatoare #simulatoare spatiu de agrement #agrement

5 motive pentru care sa incluzi simulatoare intr-un spatiu de agrement

Jocurile video si simulatoarele aduc un plus de valoare spatiilor de agrement, indiferent daca vorbim de parcuri de distractii, centre comerciale, camping-uri sau un simplu strand. Oamenii cauta constant sa se distreze si relaxeze, iar jocurile sunt o modalitate perfecta de a face acest lucru. Descopera in continuare 5 motive pentru care ar trebui sa incluzi simulatoare intr-un spatiu de agrement.

Ofera o experienta unica

Jocurile de tip arcade au fost introduse in anii '70 si s-au bucurat de un succes rasunator. Intre timp, ele au evoluat constant pentru a raspunde nevoilor consumatorilor. Echipamentele moderne ofera o experienta de joc unica datorita tehnologiei de ultima ora.

Grafica uimitoare, armele realiste cu recul greu, sistemul sonor 5.1, suflarile de aer, vibratiile si senzori de panica ce inregistreaza bataile inimii sunt doar cateva dintre caracteristicile celor mai noi jocuri video si simulatoare.

Sunt confectionate din materiale de calitate superioara

Aparatele de proasta calitate necesita reparatii dese si costisitoare. In plus, clientii vor fi nemultumiti daca simulatoarele nu functioneaza mereu perfect. De aceea, producatorii investesc in materiale de calitate superioara care asigura durabilitate. Desigur, atunci cand achizitonezi un joc video pentru spatiul de agrement, trebuie sa te asiguri ca furnizorul este de incredere.

Au finisaje deosebite

Detaliile sunt foarte importante, iar in cazul simulatoarelor fac diferenta dintre un joc banal si unul de exceptie. Finisajele deosebite atrag mai multi clienti, astfel incat iti vei recupera rapid investitia.

Se adreseaza tuturor varstelor

Din pacate, multe spatii de agrement se concentreaza mai mult pe copii si nu acorda suficienta atentie parintilor. De cate ori n-ai vazut cum parintii stau plictisiti pe margine, asteptand ca cel mic sa termine? Evita aceasta situatie achizitionand un simulator; majoritatea se adreseaza tuturor varstelor. Cand intreaga familie se distreaza, sansele sa revina sunt mai mari.

Gasesti o varietate mare de modele

Varietatea alunga plictiseala si mentine clientii fideli mai mult timp. Totodata, iti permite sa atragi persoane cu interese diferite. Lista celor mai populare jocuri include Batman, House of the Dead, Tomb Rider, Fruit Ninja, Jurassic Park, Fantasy Soccer si Sonic Dash Extreme. Indiferent de tematica, toate sunt distractive, intuitive si pot functiona atat in interior, cat si la exterior.

Pe langa toate aceste argumente, trebuie sa fii de acord ca jocurile arcade sunt greu de rezistat. Copiii vor fi atrasi in universurile simulate de luminile colorate si sunetele captivante, iar parintii pot fi vrajiti de nostalgia „jocurilor mecanice” atat de populare in anii ‘90. In orice caz, e putin probabil ca niste simulatoare de calitate sa nu atraga un numar suficient de jucatori fideli intr-un spatiu de agrement.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea